Pablo Chirivella

Pablo Chirivella

La filosofia de Pablo Chirivella se centra en “la cerca de l’origen”.

Profundament arrelat a la seua terra, el receptari tradicional valencià constitueix la base de la seua cuina que s’àmplia amb productes, records i experiències del seu viatge. Un viatge d’inspiració al llarg dels anys:

va començar a cuinar a València, després es va traslladar a la Xina, més tard a Anglaterra, va continuar formant-se al País Basc, després a Tenerife i finalment, durant tres anys, va recórrer Mèxic de nord a sud. Després d’obrir la seua maleta i omplir-la de sabors i cultures, torna al seu origen, a València, per a tornar a començar a Tavella.

Tavella és el projecte madurat de Pablo Chirivella, en el qual convida al client a submergir-se, amb els cinc sentits, en cadascun dels seus records.

El restaurant se situa a la casa familiar, una alqueria centenària que des de final del segle XIX fins a mitjan XX va estar destinada a l’agricultura; més tard va albergar una boutique de moda i ara es reconverteix en un espai bolcat a l’exploració de les arrels, a la cuina amb tradició, la creativitat i les experiències.

El respecte màxim a l’entorn, el producte local de qualitat i la cultura gastronòmica són les bases irrenunciables d’una cuina que es presenta com a cultural, sòlida i identitària.

I de l’origen en la llenya, l’horta i la mar naix: Tavella.

“Tornar a l’origen, que és on tot comença, per a tornar a començar de nou”.

Pablo Chirivella.